Returul produselor

În concordanță cu legea nr. 105 din 13.03.2003 privind protecția consumatorilor:

În cazul în care utilizatorul renunță la comandă ca urmare a încălcării condițiilor de comercializare a produselor sau în caz de neconformitate a calității produselor, utilizatorul este obligat ca în termen de 1 oră din momentul survenirii orei de livrare/ primire a comenzii, să informeze Devigrup Agrement S.R.L. (Chibox.md) pe adresa e-mail [email protected] sau telefonic 022 106 601, despre faptul că renunță la Comandă, specificând motivul și furnizând alte date documentare care să justifice refuzul,  dar și prezentând documente confirmative privind plata comenzii, și să ceară înlocuirea produselor comandate (dacă este posibil) sau returnarea banilor plătiți.
Returnarea va fi efectuată exclusiv prin metoda de plată originală.
Returnarea  banilor va fi efectuată în termen de 14 (paisprezece) zile din momentul achitării costului comenzii chibox.md.
După ce expiră o oră și în cazul în care chibox.md nu primește înștiințarea de la client despre renunțarea la comandă și returnarea banilor, comanda se consideră executată, iar banii pentru aceasta nu pot fi returnați.

Depozitul magazinului electronic unde clienții pot returna sau schimba marfa (conf. legii nr. 105 din 13.03.2003) – Bd. Dacia 31, Chișinău.

Contactele companiei in caz de retur: 022 106 601 | [email protected]